jeetbuzz baji999 baji999 apps baji999 apk baji999 app download apk
close
Renovatie

Renoveren voor een duurzame toekomst

Veel van onze opdrachtgevers houden zich bezig met de renovatie van hun vastgoed. Daaraan ligt vaak iets moois ten grondslag: stedelijke herstructurering, de wens tot verduurzaming, energiebesparing en verhoging van het comfort.

Wij renoveren en verduurzamen met behoud van de historische uitstraling. Na oplevering beschikt de opdrachtgever over gebouwen die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Ook bij renovatieprojecten zoekt Van Mierlo Dinkq constant naar de beste oplossing. Dit resulteert in een renovatie die verloopt volgens een duidelijke planning, binnen budget en met korte communicatielijnen.

Als specialist in renovatie denkt Van Mierlo Dinkq graag met u mee.

Transformatie

We geven leegstaand vastgoed een tweede leven

Van kantoor naar wonen, van winkels naar kantoren; steeds vaker krijgt leegstaand vastgoed een nieuwe bestemming, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de uitstraling van het bestaande (monumentale) pand. Een duurzame en toekomstgerichte manier van bouwen die bijdraagt aan het terugdringen van leegstand.

Door onze ruime ervaring met transformatieprojecten, zijn wij in staat om met de opdrachtgever mee te denken en leggen wij open en eerlijk de (on)mogelijkheden op tafel. Hierdoor zijn wij in staat om een project uit te voeren waarbij de opdrachtgever van start tot oplevering ontzorgt en betrokken wordt.

Groot onderhoud

We benaderen bewoners voor optimaal begrip

Groot onderhoud betekent het constructief onderhoud aan gevels, daken en installaties. In de meeste gevallen bestaan de werkzaamheden aan de buitenzijde uit het vernieuwen van kozijnen met isolatieglas, het vervangen van dakbedekking en gevelreiniging. Aan de binnenzijde van de woning worden vaak zowel de installaties als de keuken, badkamer of het toilet vernieuwd.

Door het laten uitvoeren van groot onderhoud aan uw vastgoed zorgt Van Mierlo Dinkq ervoor dat er toekomstbestendige, duurzame en energiebesparende maatregelen getroffen worden. Door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van onderhoud en beheer zijn wij de ideale partner voor groot onderhoudsprojecten.

Groot onderhoud vindt vaak plaats in bewoonde staat. Hierbij is heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever en bewoners van essentieel belang. Persoonlijke benadering; een informatiebijeenkomst vooraf, een vast inloopuur bij de uitvoerder en onze renovatie-app. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden en altijd over de meest up-to-date informatie beschikken.

Nieuwbouw

Korte lijnen en heldere communicatie

Bij het realiseren van nieuwbouw bundelen wij onze krachten met die van de opdrachtgever. In de praktijk blijkt die krachtenbundeling maar al te vaak tijd en budget te schelen. Wij zijn een groot voorstander van korte lijnen en heldere communicatie; daarin zit ons onderscheidend vermogen.

Van Mierlo Dinkq denkt mee over duurzame oplossingen voor het nieuw te bouwen pand. Hierbij kijken wij niet alleen naar het energieverbruik van het eindresultaat maar ook naar een gezond binnenmilieu, zoals ventilatie en natuurlijk naar de te gebruiken materialen tijdens de bouw.

Voor het realiseren van nieuwbouw is Bouwmaatschappij Van Mierlo onze aangewezen partner voor zowel grootschalige woning- als utiliteitsbouwprojecten. De afgelopen jaren hebben wij gezamenlijk diverse nieuwbouwprojecten, zoals een bedrijfshal, een appartementencomplex en vrijstaande woningen, gerealiseerd voor opdrachtgevers.