baji999 affiliate baji999 apps baji999 sign up baji999 live casino
close

Organisatie

Verwachtingen overtreffen, net even dat stapje extra, dat is wat ons drijft. Van initiatie tot realisatie. Van idee tot resultaat; gebouwen verbeteren en/of een nieuwe bestemming geven, rekening houdend met de kwaliteitseisen van de opdrachtgever.

Onze ambitie is om met opdrachtgevers en ketenpartners te werken aan een optimaal resultaat op basis van gemeenschappelijke doelstellingen en ambities.

Hierbij maken wij gebruik van vernieuwende inzichten en werkwijzen, hechten veel waarde aan een veilige werkomgeving en volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat door een optimale samenwerking het beste eindproduct gerealiseerd wordt.

Kernwaarden

Hands-on en open minded
Met gezonde gedrevenheid en een grote dosis ambitie doen wij ons werk. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Vraagstukken pakken we beet, zorgen nemen we uit handen. Met onze jarenlange kennis en ervaring, staan we ook altijd open voor de ideeën en suggesties van anderen. We zijn benaderbaar en aanspreekbaar.

Vindingrijk en oplossingsgericht
Gespitst op kwaliteit, dat zijn wij elke dag, voor elk project. Wij willen van betekenis zijn en leggen de lat daarom hoog. We kennen en werken met de modernste methodes en technieken en zijn inventief. Voor iedere uitdaging vinden wij de oplossing.

Transparant en duidelijk
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn eerlijk over wat opdrachtgevers van ons kunnen verwachten. Het gaat ons niet om het uitspreken van beloftes maar om het waarmaken van verwachtingen. We zijn open over zaken die tegenvallen, moeilijk of lastig zijn.

Het team

Dat we vakbekwaam zijn, kennis hebben van de modernste technieken en uitstekende kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend. Net zoals de begrippen duurzaamheid en toekomstgerichtheid hoog in ons vaandel staan. Daarom biedt Van Mierlo Dinkq plaats aan een variëteit aan ervaren experts die gezamenlijk, maar allen vanuit hun eigen vakgebied, opereren.

Elkaar inspireren, motiveren en uitdagen zorgt ervoor dat wij onze projecten op de best mogelijke manier weten te realiseren.

Wij verstaan de kunst van het samenwerken, dat maakt het team van Van Mierlo Dinkq ijzersterk.