baji999 apk baji999 download baji999 login baji999 app download apk baji999 apps download jeetbuzz baji999
close
15 maart 2022

De bouwteamovereenkomst voor de transformatie van een voormalig datacenter is getekend

Voor De Kwekerij fase III in Utrecht realiseren wij in opdracht van Jebber en naar een ontwerp van MOR Studio ca. 206 kamers en studio’s voor studenten.

Duurzame transformatie

In fase III wordt het voormalig datacenter van KPN getransformeerd naar een woongebouw met ca. 206 kamers en studio’s voor studenten. Een snelle, duurzame transformatie is mogelijk door zoveel mogelijk hergebruik van de bestaande beton-, lift-, trapconstructies en de stalen gevelpanelen. Het streven is om na de zomer 2022 met de transformatie te starten, oplevering van het woongebouw eind 2023.

Elkaar ontmoeten wordt gestimuleerd door gezamenlijke voorzieningen op alle lagen van het gebouw: o.a. studieruimte, wasserette, spelruimte en dakterras met uitzicht over de stad.

Verbinding – zowel ruimtelijk als maatschappelijk – is een belangrijk uitgangspunt in de stedenbouwkundige structuur van De Kwekerij. De Kwekerij verandert de komende jaren in een levendig en groen gebied met woningen voor studenten en starters met o.a. horeca, studieruimte, een fietswerkplaats, een bunkervijver, veel groen en een expositieruimte.

Kijk voor meer informatie op: de projectpagina

“De Kwekerij verandert de komende jaren in een levendig en groen gebied met woningen voor studenten en starters.”