baji999 apps download baji999 apk baji999 login baji999 app
close
Cornelis van Eerdenstraat eo
Zoetermeer

Van Mierlo Dinkq heeft in opdracht van Vestia groot onderhoud uitgevoerd bij 95 eengezinswoningen in de Cornelis van Eerdenstraat, Jan Hoornstraat, John McCormickstraat, Lindeplein en Kastanjeplein te Zoetermeer.

Werkzaamheden

Energiezuiniger

De eengezinswoningen zijn gebouwd in de jaren ’50 van de vorige eeuw. Nu, ruim 60 jaar later, zijn de eisen voor bijvoorbeeld isolatie en ventilatie veranderd.

Wij hebben gevelisolatie, nieuw voegwerk, nieuwe goten en regenpijpen en nieuwe kozijnen geplaatst. Ook hebben wij bij diverse woningen de keuken, badkamer en toiletten vernieuwd. Daarnaast is er asbest verwijderd van een aantal bergingsdaken en is er nieuwe ventilatie geplaatst.

De werkzaamheden zijn gefaseerd, per blok, uitgevoerd. Aangezien dit groot onderhoud in bewoonde staat is uitgevoerd hebben wij veelvuldig contact onderhouden met de bewoners, hen geïnformeerd over de werkzaamheden en mogelijke overlast. Daarnaast hebben wij een rustwoning gerealiseerd waar bewoners altijd langs konden komen voor informatie of een kopje koffie. De bewoners hebben wij, waar nodig, geholpen met het verplaatsen van spullen. Tevens hebben wij gezorgd voor verhuisdozen en afdekzeil zodat zij hun spullen konden beschermen.

Voordat de werkzaamheden van start gingen is onze uitvoerder bij de bewoners langsgegaan om te inventariseren welke werkzaamheden er uitgevoerd moesten worden, wat dit betekende voor hen en zijn er afspraken gemaakt over onder andere de toegang van de woning.

Facts & Figures

local_cafe

Bewoonde staat

home

95 Woningen

recycling

Verduurzaming