close

Van Mierlo Dinkq is een solide en innovatieve organisatie waar duurzaamheid en creatieve oplossingen centraal staan. Realisatie van de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het gestelde budget, met als doel: toekomstbestendige gebouwen realiseren waarbij de omgang met en ondersteuning van de bewoners van groot belang is.

Onze waarden

verified

Klantgericht

Loyaal, proactief & transparant

groups

Verbindend

Integraal, samenwerken & lange termijn

thumb_up

Betrouwbaar

Open, eerlijk & gericht op verbeteren

emoji_objects

Ondernemend

Creatief, innovatief & gedreven

recycling

Duurzaam

Gericht op samenleving, milieu & proces

Transformatie

Wij geven leegstaand vastgoed een tweede leven

Wij transformeren een schoolgebouw naar seniorenwoningen, een kantoorpand wordt een appartementengebouw en een lege bedrijfshal krijgt een winkelfunctie.

Waardevermeerdering

Door de transformatie van leegstaande gebouwen creëert u een waardevermeerdering van uw vastgoedportefeuille. Leegstand brengt verloedering en dwingt u tot snelle afschrijving. Doorbreek die ontwikkeling door leegstaande gebouwen nieuw leven in te blazen.

Renoveren voor een duurzame toekomst

Aan renovatie ligt vaak iets moois ten grondslag: stedelijke herstructurering, de wens tot verduurzaming en energiebesparing. Wij maken gedateerd vastgoed geschikt voor een duurzame toekomst. Als specialist in renovatie van de huidige woningvoorraad denkt Van Mierlo Dinkq graag met u mee.

Wij renoveren en verduurzamen met behoud van de historische uitstraling. Na oplevering kunt u beschikken over gebouwen die voldoen aan de huidige kwaliteitseisen én die volledig passen in de omgeving. Van Mierlo Dinkq werkt graag samen met de klant om optimaal te kunnen faciliteren.

Groot onderhoud

Wij benaderen bewoners persoonlijk voor optimaal begrip

Vastgoed moet zijn waarde behouden. Door het uitvoeren van groot onderhoud zorgen wij ervoor dat er toekomstbestendige, duurzame en energiebesparende maatregelen getroffen worden.

Groot onderhoud vindt vaak plaats in bewoonde staat. Een heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever en bewoners is hierbij van groot belang. Een persoonlijke benadering vinden wij hierbij belangrijk; een informatiebijeenkomst vooraf, een vast inloop uur bij de uitvoerder en onze renovatie-app. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de bewoners zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden.

Onze waarden

klantgericht

Klantgericht

Samen met onze klanten, voor hun klanten.

ondernemend

Klantgericht

Samen met onze klanten, voor hun klanten.

Downloads voor leveranciers